t. 0032(0)484621173
ZCORE Omnichannel | kassasysteem

ONLINE KASSA VOOR VERKOPEN VANUIT UW FYSIEKE WINKEL(S)

Met het ZCORE Point of Sale systeem registreert u eenvoudig uw verkopen. Registreer klantgegevens en bouw zo een waardevolle klantendatabase op.
Uiteraard kunt u ook kortingen en kortingsbonnen verwerken en een kassabon met uw logo en voorwaarden afdrukken.

[vc_empty_space]
ZCORE kassasystee'm | Point of Sale | POS
[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa.
Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

PRODUCTEN KIEZEN

U kunt producten, variaties en andere eenheden van barcodes voorzien. Vervolgens kunt u deze scannen met iedere universele barcodescanner. Tevens kunt u een product selecteren door op naam te zoeken. Of u kiest een aanbieding via de tab ‘Aanbieding’. Voor producten die u (nog) niet in uw voorraad heeft verwerkt kiest u een van de ‘Basics’

online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

BASICS

Het komt voor dat u een product verkoopt dat (nog) niet aan de voorraad is toegevoegd. Het kan ook zijn dat u uw voorraad niet bijhoudt. Dan bestaat er de keuze voor: BASICS. U kiest de categorie waartoe het product behoort. Vervolgens maakt u een keuze uit karakteristieken als kleur, maat of materiaal. Zo kunt u op een eenvoudige manier zien welke van deze kenmerken het beste verkopen.

ZCORE omni channel retailing | kassasysteem
online kassa
ZCORE variabele producten | omnichannel | Point of Sale
[vc_empty_space height=”15px”]

SIMPELE EN VARIABELE PRODUCTEN

U kunt met het ZCORE kassasysteem zowel vaste als variabele producten in voeren. Waarbij bij variaties aan kenmerken als kleur, maat of materiaal moet worden gedacht. Ieder product in elke variatie krijgt een eigen barcode, die u bij het afrekenen alleen maar hoeft te scannen. Na registratie van de verkoop boekt de kassa het product in zijn  variatie af. Op deze manier beschikt u altijd over de juiste en actuele voorraad.

online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

KLANTGEGEVENS

Met ZCORE legt u van iedere klant eenvoudig de gegevens vast. Met enkel een naam en een e-mailadres maakt u het systeem een account aan. Eenmaal thuis kan de klant inloggen op uw, ZCORE, webwinkel. Deze kan eventueel integreren met uw bestaande website.

De klantgegevens worden automatisch aan uw mailinglijsten gelinkt. Zo kunt u gerichte mailings sturen, bijvoorbeeld op basis van het aankoopgedrag van uw klanten.

ZCORE kasregister | vastleggen klantgegevens
online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

BETAALMETHODES

ZCORE Basic bevat 2 standaard betaalmethodes: PIN en Cash. De overige versies van ZCORE bevatten iedere gewenste betaalmethode zoals Credit Cards, Mr. Cash, etc.

Op het moment dat u de betaalmethode kiest, kunt u aangeven of de klant extra wil bijpinnen of het exacte bedrag betaalt.

online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

KASSABON OP MAAT

De kassabon kan op iedere printer uitgeprint worden, mits deze aan uw computer is gekoppeld. In de meeste gevallen zal dit een Thermische bonprinter zijn. U kunt er ook voor kiezen om uw bon op een A4, A5 of ander formaat te printen.

Aan uw kassabon kan uw bedrijfslogo worden toegevoegd, alsmede uw adres en algemene voorwaarden. Uw browser kan zo worden ingesteld zodat de bon direct wordt geprint zonder print-preview.

ZCORE Omnichannel kasregister | kassabon | cash receipt
online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

NOTITIES

Op het moment dat u een verkoop via de online kassa registreert kunt u een notitie toevoegen. Deze notie wordt op de bon geprint.

Vanuit de module ‘ Verkopen’ kunt u na de kassahandeling noties naar een klant versturen. Handig bijvoorbeeld als een product in bestelling is en u wilt laten weten dat het gearriveerd is.

online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

VERZEND- EN ANDERE KOSTEN

U kunt verschillende verzendopties aan het systeem toevoegen. Bv: Nationaal Internationaal of gratis af te halen. Voor iedere verzendoptie kunt u aangeven of deze belastbaar is en welke kosten daar dan aan verbonden zijn.

online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

UIT-KAS- EN ANDERE BETALINGEN

Wanneer er geld uit uw kassa moet worden gehaald registreert u dit met de Uit-kas betaling. U voert het bedrag en een omschrijving in. In een rapportage wordt dit dan automatisch gesplitst. Hetzelfde principe werkt ook zo voor eventuele andere kosten die u heeft.

online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

KORTINGEN EN COUPONS

U kunt bij het registreren van een product kiezen voor een verkoop- en kortingsprijs. Op het moment dat u het product in het kassasysteem selecteert wordt de korting automatisch toegevoegd. De korting wordt op de kassabon vermeld en is terug te vinden op de (dag)rapportages.

Ook kunt u couponcodes met een €- of %-waarde in het systeem registreren. En op deze manier toekennen aan bijvoorbeeld een product, productgroep of een specifieke klant.

online kassa
[vc_empty_space height=”15px”]

MEERDERE VESTIGINGEN

ZCORE* is te gebruiken in meerdere winkels en/vestigingen tegelijk. Via het gebruikerssysteem geeft u specifieke gebruikers toegang tot bv het kassasysteem en/of de webwinkel.

In de ZCORE rapportages worden de resultaten van de verschillende winkels uitgesplitst. Zo heeft u een compleet overzicht van de omzetten per winkel. Via het  gebruikersbeheersysteem kunt u de specifieke gebruikers ook toegang tot rapportages verlenen.

*geldt niet voor ZCORE Basic

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]