t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

VOORRAAD

[vc_empty_space height=”110px”]

UW VOORRAAD ALTIJD UP-TO-DATE

Met ZCORE heeft u altijd en overal inzicht in uw voorraadposities. Iedere keer wanneer u iets in uw (web)winkel verkoopt wordt de voorraad bijgewerkt. Het registreren van nieuwe producten gaat razendsnel door de slimme ‘bulk-dit module.

[vc_empty_space]
[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

SIMPELE PRODUCTEN

Simpele producten zijn producten zonder vaste variaties (maat, kleur, materiaal). In het programma bestaat de optie deze producten te kenmerken. Uw kunt bijvoorbeeld een merknaam invoeren. Dit maakt het eenvoudig het product te kenmerken en/of te rapporteren. Ook kunt u een inkoopnummer toevoegen aan een artikel. Zo kunt u zien welke leveranciers welke producten aan u leveren en/of hebben geleverd.

voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

VARIABELE PRODUCTEN

Met variabele producten worden de artikelen in verschillende maten, kleuren of materialen bedoeld. Welke variatie van toepassing is op een product definieert u zelf Vervolgens legt u de prijs, de barcode, het gewicht en andere kenmerken vast. Het is ook mogelijk om een afbeelding aan het artikel te koppelen. Praktisch en leuk voor in uw webwinkel!

voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

GEGROEPEERDE PRODUCTEN

Het komt voor dat u dezelfde producten in uw assortiment heeft, maar die afwijken in bv maat, kleur of materiaal (Denk hierbij aan kleding en schoenen of aan  snowboards en fietsen). Dan is het mogelijk (en handig!) voor deze collectie een gegroepeerd product aan te maken. Welke producten direct beschikbaar zijn en welke eventueel besteld kunnen worden, is op deze manier makkelijk en snel te achterhalen. Zo beheert u uw voorraad tot in detail en kunt u uw klanten snel en makkelijk informeren.

voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

DOWNLOADBARE PRODUCTEN

Verkoopt u producten die de consument moet/kan downloaden? E-books, luisterboeken of muziek. Natuurlijk is ook deze optie in het ZCORE-pakket ingebouwd. Merkt het systeem dat er een digitaal product wordt aanschaft dan ontvangt de koper per direct een email met een link naar de download.

voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

VOORRAADAANTALLEN

Wanneer u een product in uw kassasysteem zet, geeft u direct het aantal aan. Bij iedere verkoop, online en offline, zal de voorraad worden bijgewerkt. Zo heeft u altijd een precies beeld van wat en hoeveel er nog beschikbaar is in het assortiment. ZCORE biedt verschillende mogelijkheden om de voorraad te bekijken. Dat kan via rapportages of via een productscherm.

voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

BULK AANPASSINGEN

Een bulkaanpassing is een verandering die op meerdere producten tegelijk wordt uitgevoerd. U kunt met deze optie* razendsnel nieuwe producten registreren-prijzen en bewaren. Deze artikelen zijn vervolgens direct beschikbaar en te scannen via de kassa. Deze aanpassingsmogelijkheid is verder praktisch bij grootscheepse korting acties, assortiments-wijzigingen.

*_niet beschikbaar voor ZCORE Basic
voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

BARCODES

ZCORE heeft de voorziening om de nieuwe producten die u binnenkrijgt middels een barcode in een oogwenk toe te voegen aan de database. Dit maakt de kassahandeling vlot en eenvoudig. Graag laten we u in een live demo zien hoe dit werkt.

voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

FYSIEK, ONLINE OF BEIDE

Tijdens het registreren van ieder product kunt u aangeven of dit artikel in uw winkel, uw webwinkel of in beide wordt verkocht. U kunt standaard alle producten die u verkoopt online aanbieden, maar u kunt er ook voor kiezen om maar een deel van uw collectie in uw webwinkel te verkopen (bijvoorbeeld wel de bel, maar niet de fiets). Dan is er ook nog de mogelijkheid om bepaalde producten op een alternatieve webwinkelpagina te tonen. Dit is handig als u bv. een (online) outlet shop wilt inrichten.

voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

AFBEELDINGEN EN VIDEO’S

U kunt voor ieder product of voor elke variatie afbeeldingen of een video toevoegen. Standaard kunt u YouTube en Vimeo filmpjes naast het product laten integreren (embedding). Indien u lokaal video’s wilt uploaden dan is dat tegen extra betaling ook mogelijk.

voorraad
[vc_empty_space height=”15px”]

IMPORT & EXPORT

Als u ZCORE Advanced of ZCORE Accounting kiest dan kunt u producten ook importeren en exporteren via een spreadsheet. Handig als u uw producten digitaal beschikbaar heeft. Wij kunnen u helpen bij het exporteren van producten uit uw bestaande systemen en de import van uw voorraad in ZCORE

UW VOORRAAD ALTIJD UP-TO-DATE

Wanneer u iets in uw (web)winkel verkoopt, dan wordt de voorraad direct bijgewerkt. Het inboeken van nieuwe producten gaat razendsnel door de slimme Bulk-Editing module. Wij laten graag zien hoe eenvoudig het beheer van uw voorraad is in een (online)demo.

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]