t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

CASES

[vc_empty_space height=”110px”]

SCHOENMAKERIJ HEUBEL

In het begin stond ik best sceptisch tegenover het gaan gebruiken van een nieuw systeem aangezien wij als schoenmakers nogal specifieke wensen en eisen hebben zoals het inplannen van reparaties en het printen van de bonnen. Maar ZCORE heeft ons vanaf het begin geholpen bij het inrichten van het systeem zodat het nu helemaal is toegesneden op onze manier van werken. Al onze voorraad zit erin en onze verkopen worden nu automatisch naar onze boekhouding doorgeboekt.

[vc_empty_space height=”20px”]
[vc_empty_space height=”30px”]

GESCHIKT VOOR IEDERE SITUATIE

Hieronder ziet u vier cases met elk een verschillende invalshoek. Frissen Pieters gebruikt ZCORE Basic. Suzan Delfani gebruikt ZCORE Advanced plus en een integratie met de boekhouding. Ook Kris Wolf gebruikt ZCORE Advanced Plus waarbij de complete voorraad via barcodes is gelabeld. AZ Onderdelen heeft meer dan 4000 artikelen in voorraad en verkoopt die ook via haar webwinkel.

[vc_empty_space height=”30px”]
[vc_empty_space height=”30px”]

MAATWERK

Voor Soeters Car Electronics hebben wij een compleet maatwerkpakket ontwikkeld. Naast de standaard ZCORE implementatie hebben we een module ontwikkeld voor het plannen van werkzaamheden die door verschillende monteurs worden uitgevoerd.

[vc_empty_space height=”30px”]

Lievelinge

maatwerk

Soeters Car Electronics

maatwerk

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen? Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

INTERESSANTE INCENTIVES VOOR MIJN KLANTEN

Ik gebruikte al jaren hetzelfde kassasysteem waar al mijn producten in stonden. Ik heb gekozen voor ZCORE Plus. Al mijn producten en contacten zijn uit het oude systeem geïmporteerd naar ZCORE. Nadat ik deze lijst had opgeschoond kon ik aan de slag. Het leren van het kassasysteem was in een half uurtje gebeurd. Voor mij zit de echte winst in de mogelijkheden binnen ZCORE om meer uit mijn bestaande klanten te halen. Door het gebruik van couponcodes die onderaan iedere kassabon worden geprint, bestellen klanten veel eerder online.

Edith Keijzer
Edith Keijzer AZ Onderdelen

DAGELIJKS OP DE HOOGTE

In mei 2015 hebben wij onze tweede winkel in Maastricht geopend: de Bloombar. Aangezien ik graag inzicht wilde hebben in de dagelijkse omzet hebben we gekozen voor ZCORE. Ons personeel wist binnen 5 minuten hoe ze de kassa konden gebruiken en via het ZCOREBOARD heb ik toegang tot alle informatie die ik nodig heb voor mijn inkoop en administratie. De volgende stap is om ZCORE te koppelen aan onze boekhouding zodat ik me nog meer kan focussen op zaken die geld opleveren in plaats van kosten.

Michel Smeets
Michel Smeets Frissen Pieters
GEEN TIJD MEER KWIJT AAN ADMINISTRATIE

Mijn winkel in de Rechtstraat in Maastricht bestaat eigenlijk uit twee winkels. Ik verkoop dansschoenen onder de naam Mipasion en damesmode onder de naam Arice. Vroeger deed in de administatie met de hand en hadden we geen kassa. Ik was iedere maand zeker 4 dagen bezig met de boekhouding en BTW-aangifte. Met ZCORE is dat verleden tijd. Met een druk op de knop weet ik precies wat ik heb verkocht en welke BTW ik moet afdragen. Ik bespaar niet alleen tijd en geld, maar verkoop ook meer door de fantastische loyalty module.

Annemie Franssen
Annemie Franssen Arice Damesmode
NOOIT MEER BALANSEN

Wij zijn een van de eerste klanten van ZCORE en gebruiken vrijwel alle functionaliteit van het systeem. Al onze producten zitten in ZCORE en via de barcodescanner registreren we snel en eenvoudig de verkopen in onze winkel. Daardoor hebben real-time inzicht in onze voorraad waardoor we de voorraad nooit meer hoeven te inventariseren. Dat kostte ons vroeger zeker een week aan het begin van het nieuwe jaar. Nu starten we het jaar vrolijker want we zagen er altijd tegenop.

Kris & Sylvie Wolf
Kris & Sylvie Wolf Kris Wolf Womans Wear
ALLES N EIGEN HAND

Ik gebruik ZCORE inclusief boekhoudmodule. In het begin was het even wennen want er zit zoveel functionaliteit in ZCORE, maar door de enthousiaste begeleiding en trainingen van ZCORE heb ik nu zelf alles in handen, van boekhouding tot aan het beheer van mijn webwinkel en voorraad. Dat geeft overzicht en een hoop rust. Bovendien bouw ik nu een klantenbestand op waarmee ik verdere waarde creëer voor mijn atelier.

Suzan Delfani
Suzan Delfani Edelsmid
ONZE VOLLEDIGE WORKFLOW GEAUTOMATISEERD

Soeters is een inbouwcentrum in Maastricht. Wij maken gebruik van een affiliate database met meer dan 150.000 producten en ons ‘oude’ kassasysteem was daarop aangesloten. Wij werken met meerdere monteurs aan projecten en onze planning is daarom cruciaal. Met ZCORE hebben we nu onze volledige workflow geautomatiseerd. Van offerte-aanvraag en planning tot factuur en oplevering. En het mooie is dat onze klanten de voortgang van een project kunnen volgen via het ZCORE klantensysteem.

Kai
Kai Soeters
DIRECT AAN DE SLAG MET ZCORE

In december 2016 hebben wij La Mosa geopend, een lunch- en dinerroom aan de Maas in Maastricht. Vlak voordat we open gingen zochten we nog naar een kassasysteem. We kochten een standaard-kassa, maar daar konden we eigenlijk niets anders mee dan een bonnetje uitprinten. Via AZ-onderdelen hoorden we van ZCORE. Binnen een dag waren we aangesloten en nu hebben we een systeem waar we veel meer mee kunnen dan alleen het printen van een bonnetje.

Anita Eurlings
Anita Eurlings La Mosa
GEEN ZORGEN OM DE IMPLEMENTATIE

In het begin stond ik sceptisch tegenover het gebruiken van een nieuw systeem. Ik ben een schoenmaker en heb een systeem nodig waar ik niet alleen verkopen mee kan registereren, maar ook reparaties mee kan inplannen. ZCORE heeft ervoor gezorgd dat het systeem helemaal is toegesneden op onze organisatie. ZCORE is geïntegreerd met onze boekhouding en ik heb geen administratieve rompslomp meer waardoor ik ‘s-avonds gewoon kan genieten van mijn vrije tijd in plaats van het invoeren van mijn omzetten in de boekhouding.

Patrick Heubel
Patrick Heubel Schoenmakerij Heubel
ONZE OFFERTE VOLLEDIG GEAUTOMATISEERD

Vroeger waren we veel tijd kwijt aan het opstellen van offertes. Iedere keer wanneer een klant iets veranderd wilde hebben in de offerte kostte dat ook een hoop tijd. ZCORE heeft dit offerte-traject voor ons geautomatiseerd. Dit scheelt mij heel veel tijd. Bovendien is alle communicatie met een klant gecentraliseerd en kunnen onze klanten nu gewoon inloggen om hun offerte in te zien en om facturen te betalen.

Helen Heeze
Helen Heeze Camping de Lievelinge