t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

BOEKHOUDING

[vc_empty_space height=”110px”]

UW BOEKHOUDING VOLLEDIG GEAUTOMATISEERD

Als u op zoek bent naar een nieuw boekhoudprogramma dan kiest u voor ZCORE inclusief de boekhoudmodule. Al uw verkopen worden dan automatisch doorgeboekt. Heeft u al een boekhoudpakket? Geen probleem, ZCORE integreert met de meeste gangbare boekhoudsystemen zoals Exact, Twinfield, e-boekhouden.nl andere systemen.

[vc_empty_space]
[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

AL UW VERKOPEN AUTOMATISCH DOORGEBOEKT

Alle verkopen die in ZCORE Accounting worden geregistreerd worden automatisch door geboekt naar de boekhouding, waarbij u bepaalt naar welke grootboekrekeningen. Uw inkopen en financiële mutaties (zoals lonen en afschrijvingen) boekt u zelf. Uw boekhouder hoeft enkel nog maar de controle uit te voeren. En U bespaart zo geld en tijd.

boekhouding
[vc_empty_space height=”15px”]

FACTUREN

Van iedere verkoop die wordt doorgeboekt wordt automatisch een factuur aangemaakt in de boekhouding. De lay-out van de factuur kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt de factuur na boeking aanpassen. Uiteraard kunt ook snel uw inkoopfacturen boeken en aangeven of het een periodieke factuur betreft die automatisch periodiek wordt aangemaakt en gemaild kan worden.

boekhouding
[vc_empty_space height=”15px”]

PROFORMA FACTUREN | OFFERTES | PAKBONNEN

ZCORE Accounting biedt de mogelijkheid snel voorlopige (proforma) facturen en offertes opstellen. Ook bestaat de mogelijkheid pakbonnen te maken.

boekhouding
[vc_empty_space height=”15px”]

HERINNERINGEN EN BETALINGEN

Wanneer u via ZCORE POS een betaling van een verkoop inboekt, dan wordt de factuur in de boekhouding als betaald geregistreerd. Het kan voorkomen dat uw klant op rekening bestelt. In dat geval boekt u de betaling handmatig in. Wanneer de betaaltermijn is verstreken, kan via een eenvoudige handeling een herinnering sturen.

boekhouding
[vc_empty_space height=”15px”]

RELATIEBEHEER

Aangezien de boekhouding geïntegreerd is met de ZCORE modules, verkoop, producten en klanten kunt u ervoor kiezen om alle klantgegevens 1-op-1 door te linken naar de boekhouding. Ook uw leveranciers kunt u snel toevoegen aan het boekhoudsysteem zodat u deze snel kunt hergebruiken.

boekhouding
[vc_empty_space height=”15px”]

VOORRAADBEHEER

ZCORE Accounting beheert en organiseert uw voorraad. Het bijwerken van de voorraad gebeurt automatisch. U kunt per product aangeven welke grootboekrekeningen gebruikt moeten worden wanneer u een verkoop in ZCORE registreert.

boekhouding
[vc_empty_space height=”15px”]

RAPPORTAGES

ZCORE Administratie bevat alle rapportages die u nodig heeft. Btw-aangiftes, winst- en verliesrekening, resultatenrekening en debiteuren- en crediteurenrapportages. Alles voor een soepele boekhouding!

boekhouding
[vc_empty_space height=”15px”]

SUPPORT

Q-invoice is een extern boekhoudprogramma dat integreert met ZCORE. Onze supportafdeling weet alles van de integratie en de basisbeginselen van uw boekhouding. Wanneer u support wilt hebben met betrekking tot boekhoudkundige aspecten dan staat de support-desk van Q-invoice altijd voor u klaar.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]