t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

VERKOPEN

[vc_empty_space height=”110px”]

AL UW VERKOPEN OP EEN RIJTJE

De module ZCORE Verkopen geeft toegang tot alle verkopen die via de webwinkel én via het Point of Sale systeem worden geregistreerd. Maar u kunt ook handmatig verkopen en bestellingen registreren. Verkoopt u op naam en wilt u een factuur printen met 21 of 0 procent BTW? Geen probleem, u kunt gemakkelijk van iedere bestelling een factuur printen.

[vc_empty_space]
[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

OVERZICHT VERKOPEN

Via de module Verkopen heeft u alle verkopen die geregisteerd zijn via ZCORE op een rijtje. Uiteraard worden alle verkopen die via de ZCORE kassa en de webwinkel zijn geregistreerd in het overzicht getoond. Maar u kunt via deze module ook handmatig verkopen toevoegen of verwijderen. U kunt snel op ordernummer, status of type verkoop zoeken en ziet in één oogopslag klantnotities.

Indien u voor ZCORE Accounting kiest dan worden alle bestellingen (automatisch) doorgeboekt naar de juiste grootboekrekeningen.

verkopen
[vc_empty_space height=”15px”]

FACTUREN

Als u een verkoop registreert via de kassamodule dan kunt u deze verkoop koppelen aan een bestaande klant. Of u registreert een nieuwe klant. Deze klant krijgt dan automatisch toegang tot zijn account waar alle facturen kunnen worden bekeken, gedownload en/of betaald. U kunt ook zelf de facuur genereren en naar uw klant sturen.

verkopen
[vc_empty_space height=”15px”]

RETOUR

Wanneer een klant een product terugbrengt wilt u natuurlijk snel en eenvoudig de voorraad bijwerken en het terugbetaalde bedrag registreren. In de module orderbeheer zoekt u snel de bestelling op aan de hand van het bestelnummer op de kassabon en registreert u in een handomdraai de retourboeking. De retouren staan uiteraard ook op uw dagrapportages.

verkopen
[vc_empty_space height=”15px”]

NOTITIES EN NOTIFICATIES

U kunt per bestelling notities toevoegen. Dit kunnen notities zijn voor uw verkoopdienst of uzelf, maar ook een notie voor de klant. Wanneer het een notitie voor een klant betreft, dan kunt u vanuit ZCORE Verkopen direct een mail sturen naar de klant met de notitie.

verkopen
[vc_empty_space height=”15px”]

AANPASSEN BESTELLINGEN

Wanneer u een bestelling wilt aanpassen, een product wilt toevoegen, verzendkosten moet toevoegen of een notitie wilt toevoegen, dan kunt u dit ook eenvoudig vanuit deze module doen.

verkopen
[vc_empty_space height=”15px”]

VERKOPEN PER KLANT

Navigeer snel naar een bepaalde klant en zie in één oogopslag wat de omzet is voor deze klant. U kunt vanuit dit scherm naar de details van bestellingen gaan of u kunt direct een email sturen naar uw klant.

LIVE DEMO

Wilt een demo van een van onze medewerkers zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?
Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]