t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

MAILINGS

[vc_empty_space height=”110px”]

COMMUNICATIE OP MAAT

Met ZCORE Mailingbeheer beheert u uw mailinglijsten en stuurt u mailings uit. U ziet precies wie de mail heeft geopend en waarop is geklikt. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kunt u bijvoorbeeld een mailing uitsturen aan alle klanten die in het verleden een bepaald product hebben gekocht.

[vc_empty_space]
[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

MAILINGLIJSTEN

Klanten die u via het ZCORE Kassasysteem worden toevoegd, komen automatisch op de mailinglijst(en). Deze lijst(en) is/zijn op een eenvoudige manier te beheren. U maakt bijvoorbeeld voor een specifiek deel van uw klanten een mailinglijst aan. Of u selecteert bepaalde klanten aan de hand van specifieke kenmerken. Ook kunt u gemakkelijk individuele (toekomstige) klanten toevoegen aan de lijsten. Ook bestaat de optie om in een keer veranderingen aan te brengen in de lijst(en).

mailings
[vc_empty_space height=”15px”]

INSTELLINGEN

Via ZCORE Instellingen bepaalt u via welk mailadres uw mailings worden verstuurd (en wat de ‘reply-adressen’ zijn). U kunt zelf beslissen wie mailadressen kan aanmaken en wie de mailinglijsten kan beheren. U kunt verder instellen op welke manier klanten en relaties zich kunnen afmelden of aanmelden.

mailings

MAILINGTEMPLATES

Indien ZCORE het systeem voor u opzet zorgen wij ervoor dat u kunt kiezen uit een aantal standaard templates. Templates zijn vooraf gedefinieerde mailings met een bepaalde ‘look & feel’. Met uw logo in de header, tekstvlakken en vlakken waar u afbeeldingen in kwijt kunt. U kunt ook eenvoudig producten toevoegen die in uw product.

mailings

PRODUCTPROMOTIES

Vanuit het templatescherm kunt u eenvoudig producten uit de productdatabase laden. Handig als u bijvoorbeeld bepaalde productpromoties via  een mailing onder de aandacht wilt brengen. Wanneer u producten selecteert, wordt automatisch de bijbehorende afbeelding en de tekst geladen in de mailingtemplate. Wanneer de ontvanger van de mailing op een van de producten in de mail klikt, wordt hij automatisch naar de ZCORE webwinkel geleid waar hij het product kan bestellen.

mailings

STATISTIEKEN

In ZCORE Statistieken kunt u zien hoe vaak een mailing wordt geopend en wie op welke links heeft geklikt. Praktisch als u wilt weten hoe een bepaalde mailing /promotie op uw klanten overkomt.

mailings

INTEGRATIES & ADD-ONS

Gebruikt u al een andere mailingmodule zoals bijvoorbeeld Mailchimp? Geen probleem. ZCORE integreert met de meest voorkomende mailingsystemen.

Als u de online offerte-aanvraag invult, geeft u aan welk mailingsysteem u gebruikt. In de berekening die vervolgens wordt gemaakt wordt rekening gehouden met de  kosten van het door u gewenste mailingsysteem.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]