t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

RAPPORTAGES

[vc_empty_space height=”110px”]

ONDERNEEM MET DE JUISTE INFORMATIE

Of het gaat over verkoop, inkoop, voorraad of klanten gaat, ZCORE zorgt ervoor dat u kunt ondernemen
met de meest actuele informatie voorhanden. U kunt al uw rapporten naar diverse formaten exporteren en gebruiken in andere toepassingen.

[vc_empty_space]
[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

DASHBOARD

Op het ZCORE Dashboard vindt u de meest actuele informatie over uw verkopen. U ziet in één oogopslag hoeveel u heeft verkocht en wat uw omzetniveau is. Wenst u andere informatie op uw dashboard? Dan kunt u kiezen uit een van de beschikbare widgets.

rapportages
[vc_empty_space height=”15px”]

Z-RAPPORT  / DAGRAPPORTAGES

Het Z-rapport geeft aan het einde van een dag aan wat u in kas heeft. Tegelijk geeft het andere relevante informatie. Denk hierbij aan het aantal transacties per dag, de omzet per betaalmiddel, uit-kas-transacties, kortingen en retouren. Daarnaast ziet u precies wat uw BTW afdracht/ontvangst is en wat u per omzetgroep heeft verkocht.

rapportages
[vc_empty_space height=”15px”]

VERKOPEN

Bekijk uw omzet over een bepaalde periode per productcategorie of maak een analyse van de best-verkopende producten. U kunt de gegevens eenvoudig naar een CSV bestand printen

rapportages
[vc_empty_space height=”15px”]

PRODUCTEN

Het productscherm geef een overzicht van uw voorraden. Zijn er bepaalde artikelen uitverkocht. Is er weinig of veel van een bepaald product aanwezig. Vanuit dit scherm kunt u direct naar het product gaan om de details of voorraad bij te werken.

rapportages
[vc_empty_space height=”15px”]

KLANTEN

Zoekt u een specifieke klant of juist een reeks? Ga dan naar de lijst Klanten. In één oogopslag kunt u bekijken wat de omzet is die bij een bepaalde klant hoort. U kunt zijn/haar aankopen nader bekijken. Ook kunt u vanuit dit scherm direct een email naar uw klant versturen.

rapportages
[vc_empty_space height=”15px”]

DIVERSE GEDETAILLEERDE RAPPORTAGES

ZCORE Statistieken biedt basisrapportages wat betreft verkopen, voorraad en klanten. Maar ZCORE bevat ook maatwerkrapportages. Hiermee kunt u een specifieke selecties maken die betrekking heeft tot de verkopen, de voorraad en de klanten. Zo kunt u zien hoe vaak u een bepaalde maat is verkocht of welk merk het meest in trek is. U kunt controleren hoeveel producten u nog heeft in een bepaalde categorie van een bepaald merk. Ook kunt u een lijst selecteren met klanten op basis van bepaalde kenmerken.

rapportages
[vc_empty_space height=”15px”]

MAATWERK

Misschien heeft u een specifieke rapportagebehoefte? Wanneer de informatie in de database zit kan ZCORE deze filteren zoals u wenst

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]