SSL

ZCORE is beveiligd via ssl wat staat voor secure socket layer. Dat betekent dat zowel uw (inlog)gegevens als die van uw klanten via een beveiligde verbinding verlopen. Wanneer wij ook uw website implementeren zal ook deze via een ssl verbinding verlopen. Dit om het mogelijk te maken onderdelen van uw website te beheren banuit de ZCORE interface. Daarnaast is hiermee ook het inloggen op uw eigen site beveiligd.

Inloggen

U kunt inloggen via iedere gewenste locatie waar u beschikt over een internetverbinding. Wanneer uw account wordt aangemaakt wordt een wachtwoord voor u aangemaakt dat u kunt veranderen. U dient zelf te zorgen voor een solide wachtwoord of u behoudt het voor u aangemaakte wachtwoord.

Backups

Er worden dagelijks backups gemaakt van uw bestanden. Mocht er iets fout gaan dan kan eenvoudig de laatste backup worden teruggezet.

Backup servers

Mocht er iets fout gaan met de server waar uw ZCORE-installatie op draait, dan kunnen we snel overschakelen op een backup server

Datacenters

Onze servers draaien in een van de grootste data-centers van Nederland met een uptime van 99.9%. De servers en het datacentrum worden uiteraard ook in hoge mate beveiligd. Ook in het datacentrum draaien backup servers.

Geen Internet?

Is uw Internet uitgevallen? Geen probleem u kunt uw kassa blijven gebruiken. Mocht uw Internet uitvallen dan kunt u overschakelen op de noodvoorziening die wij op uw lokale computer (de computer waarop uw kassa draait) installeren. Zo hoeft u nooit zonder kassa te zitten. Nadat uw verbinding weer herstelt is kunt u de omzet die u lokaal heeft vastgelegd eenvoudig synchroniseren met uw online database.