t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

KLANTEN

[vc_empty_space height=”110px”]

MAAK VAN IEDERE WINKELKLANT OOK EEN ONLINE KLANT!

Haal meer uit het bezoek van een klant aan uw winkel. In het ZCORE klantenbestand legt u eenvoudig klantgegevens aan. Met de ZCORE webwinkel en mailingmodule zorgt u ervoor dat de klant terugkomt of online iets bestelt. En het mooie is dat u uw boodschap optimaal kunt afstemmen op de individuele behoefte van uw klanten.

[vc_empty_space]
[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

ALLE KLANTEN OP EEN RIJTJE

In het ZCORE klantenscherm staan alle klanten op een rijtje. Inclusief de gerealiseerde omzet per klant. U kunt op de klant klikken voor meer details of zoeken op naam. U kunt details als bestellingen terugvinden en direct vanuit dit scherm een email versturen. U kunt verschillende klantengroepen creëren om vervolgens een rapportage uit te draaien van de omzet per groep.

klanten
[vc_empty_space height=”15px”]

KLANTGEGEVENS VASTLEGGEN

U registreert klantgegevens via het ZCORE kassasysteem of via de module Klanten. Om een account aan te maken heeft u enkel een naam en een emailadres nodig. Middels dit account kan de klant inloggen op de webwinkel. Wanneer hij/zij online koopt of bestelt, registreert hij zelf zijn gegevens.

U kunt er ook voor kiezen direct een mail te versturen met een link naar uw website, zodat uw klant zijn gegevens kan controleren en aanvullen, facturen kan downloaden of online kan bestellen.

klanten
[vc_empty_space height=”15px”]

KLANTSEGMENTATIES

Soms is het handig om een artikel doelmatig aan uw klanten voor te stellen. Stel u heeft een product in overschot (bv een jurk in maat tweeënveertig) en u wilt dit aanbieden in een promotie. Door een selectie te maken van alle klanten die in het verleden deze maat hebben gekocht kunt u zeer gericht een mailing versturen. U kunt selecteren op NAW-gegevens, koopgedrag of gedrag op uw website. Maak uw selectie en stuur deze klanten een mail met daarin een link naar uw webwinkel met ZCORE Mailing.

klanten
[vc_empty_space height=”15px”]

KLANT ACOUNT

Klanten kunnen op de ZCORE webwinkel inloggen en hun aankopen bekijken, facturen downloaden of direct online bestellen. U kunt ervoor kiezen producten of aanbiedingen alleen aan bepaalde klanten te tonen in de webwinkel*. Of u geeft klanten een couponcode die ze via hun account kunnen verzilveren. ZCORE kan ook uitgebreid worden met een loyalty systeem*.

* add-ons

klanten
[vc_empty_space height=”15px”]

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

ZCORE integreert met de meest gangbare Customer Relationship Management systemen. Voorbeelden zijn Sales Force, Sugar CRM, ZoHo CRM en meer. Klik op de pagina Add-Ons voor een overzicht van de meest voorkomende koppelingen met ZCORE.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]