t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

ZCOREBOARD

[vc_empty_space height=”110px”]

ALLE FUNCTIONALITEIT IN ÉÉN INTERFACE

Het gebruiksvriendelijke ZCOREBOARD geeft duidelijk weer welke functies ZCORE heeft. Klik op een van de heldere icoontjes om naar het onderdeel te gaan, dat u wilt gebruiken. Heeft U hulp nodig? Aan de rechterzijde op iedere pagina staan instructievideo’s en handleidingen. Of stuur een bericht naar onze helpdesk via het ZCOREBOARD.

[vc_empty_space]

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]
[vc_empty_space height=”20px”]

ALLE MODULES OP EEN RIJTJE

Alle functionaliteit van ZCORE is toegankelijk via de icoontjes en via de menu’s. Rechts vindt u de submenu’s en hulpmenu’s. U kunt op iedere pagina direct inloggen op de helpdesk waar u het ZCORE ticketsysteem vindt. Via Mijn ZCORE betaalt u uw facturen en kunt u ‘add-ons’  bestellen of uw pakket eenvoudig upgraden.

[vc_empty_space height=”40px”]

SUPPORT

Via de helpdesk krijgt u toegang tot de ZCORE ‘knowledge base’ en het ZCORE ticketsysteem. In de’knowledge base’ vindt u alle vragen die gebruikers reeds gesteld hebben met daarbij de antwoorden. Staat uw vraag niet in de ‘knowledge base’,  gebruik dan het ZCORE ticketsysteem om uw vraag te stellen of om een probleem te melden. Wij zullen dan via uw ticket laten weten wat de oplossing of het antwoord op uw probleem of vraag is.

[vc_empty_space height=”40px”]

MIJN ZCORE

Via MIJN ZCORE bieden wij u de facturen aan voor het gebruik van ZCORE. U ontvangt automatisch een email dat er een nieuwe factuur voor u klaar staat. Die kunt u via MIJN ZCORE online betalen. Via MIJN ZCORE kunt u ook extra’s bestellen. ZCORE integreert met talloze zogenaamde ‘add-ons’ die u aan uw ZCORE pakket kunt toevoegen. Daarnaast kunt u ook upgraden via MIJN ZCORE.

DIRECT AAN DE SLAG MET ZCORE

Nadat ZCORE is geactiveerd kunt u direct aan de slag.

[vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fa fa-child”]

Zelf aan de slag

ZCORE bevat handleidingen en instructievideo’s waarmee u direct zelf aan de slag kunt. U zet zelf uw producten en voorraad op, importeert klanten, richt uw webwinkel in en verzorgt zelf de set-up van het systeem.[/vc_message]

[vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fa fa-hand-o-right”]

Laat ons u helpen

Wilt u geen omkijken hebben naar het opzetten en instellen van ZCORE? Wij zorgen ervoor dat uw voorraad en klanten worden ingeladen, uw webwinkel draait en alles wordt opgezet zodat u volledig ontzorgd wordt.[/vc_message]

[vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fa fa-question”]

Ik weet het niet

Misschien dat u bepaalde zaken zelf kan doen of u heeft specifieke wensen waarvan u niet weet of dit met ZCORE mogelijk is. Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bepalen hoe u het snelst alles opgezet krijgt.[/vc_message]

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

INTERESSANTE INCENTIVES VOOR MIJN KLANTEN

Ik gebruikte al jaren hetzelfde kassasysteem waar al mijn producten in stonden. Doordat ik van het introductie-aanobod van ZCORE gebruik kon maken zijn al mijn producten uit het oude systeem geïmporteerd in ZCORE. Nadat ik deze lijst had opgeschoond kon ik aan de slag. Het leren van het kassa-systeem was in een half uurtje gebeurd. Voor mij zit de echte winst in de mogelijkheden binnen ZCORE om meer uit mijn bestaande klanten te halen. Door het gebruik van couponcodes die onderaan iedere kassabon worden geprint, bestellen klanten veel eerder online.

Edith Keijzer
Edith Keijzer AZ Onderdelen
DAGELIJKS OP DE HOOGTE

In mei 2015 hebben wij onze tweede winkel in Maastricht geopend: de Bloombar. Aangezien ik graag inzicht wilde hebben in de dagelijkse omzet hebben we gekozen voor ZCORE. Ons personeel wist binnen 5 minuten hoe ze de kassa konden gebruiken en via het ZCOREBOARD heb ik toegang tot alle informatie die ik nodig heb voor mijn inkoop en administratie. De volgende stap is om ZCORE te koppelen aan onze boekhouding zodat ik me nog meer kan focussen op zaken die geld opleveren in plaats van kosten.

Michel Smeets
Michel Smeets Frissen Pieters
GEEN TIJD MEER KWIJT AAN ADMINISTRATIE

Mijn winkel in de Rechtstraat in Maastricht bestaat eigenlijk uit twee winkels. Ik verkoop dansschoenen onder de naam Mipasion en damesmode onder de naam Arice. Vroeger deed in de administatie met de hand en hadden we geen kassa. Ik was iedere maand zeker 4 dagen bezig met de boekhouding en BTW-aangifte. Met ZCORE is dat verleden tijd. Met een druk op de knop weet ik precies wat ik heb verkocht en welke BTW ik moet afdragen. Ik bespaar niet alleen tijd en geld, maar verkoop ook meer door de fantastische loyalty module.

Annemie Franssen
Annemie Franssen Arice Damesmode
NOOIT MEER BALANSEN

Wij zijn een van de eerste klanten van ZCORE en gebruiken vrijwel alle functionaliteit van het systeem. Al onze producten en variaties zitten in de database en via de barcodescanner registreren we snel en eenvoudig de verkopen in onze winkel. Daardoor hebben real-time inzicht in onze voorraad waardoor we aan het einde van het jaar de voorraad nooit meer hoeven te inventariseren. Dat kostte ons vroeger zeker een week aan het begin van het nieuwe jaar. Nu starten we het jaar vrolijker want we zagen er altijd tegenop.

Kris & Sylvie Wolf
Kris & Sylvie Wolf Kris Wolf Womans Wear
[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

[vc_empty_space height=”50px”]