t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

CAMPING DE LIEVELINGE

[vc_empty_space height=”110px”]

DE ZCORE OFFERTEMODULE BESPAART ONS VEEL TIJD

Voor Soeters Car Electronics heeft ZCORE een maatwerktraject ontwikkeld. Soeters is een inbouwspecialist die met diverse monteurs aan projecten werkt, zowel in de werkplaats van Soeters als op locatie. Soeters maakt een offerte, plant het project in, monteurs hebben de agenda en werkbon op mobiel of tablet bij de hand en voeren de werkzaamheden uit. De factuur wordt met een druk op de knop gegenereerd en de klant wordt via de website op de hoogte gehouden?

[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE e+

De VerwonderinG heeft gekozen voor ZCORE e+. Bij ZCORE e+ bouwen wij een op maat gemaakte website/webwinkel voor u. Uw producten, contacten en andere data wordt geïmporteerd vanuit uw bestaande systemen en we zorgen ervoor dat het systeem en webwinkel op uw situatie wordt aangepast. Alles wordt kant-en-klaar opgeleverd en u kunt direct aan de slag.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

WEBSITE

ZCORE heeft de website van Soeters op maat gebouwd. De website bevat niet alleen de standaard ZCORE webwinkel, maar ook diverse landingspagina’s. Dit zijn pagina’s die gaan over een merk of specifieke productgroep met informatie, een catalogus en uitgelichte producten.

Soeters Car Electronics heeft zelf de afbeeldingen en teksten aangeleverd. Het is ook mogelijk dat wij de vormgeving en teksten van uw site verzorgen. Voor meer informatie zie het menu Diensten.

Bekijk de website

[vc_empty_space height=”15px”]

OFFERTE

Via het loginscherm op de website van de verwondering loggen zowel klanten als de beheerder van ZCORE in. Wanneer als beheerder wordt ingelogd dan wordt  automatisch ZCORE geladen. Wanneer een klant inlogt dan komt hij in het accountgedeelte waar hij zijn instellingen kan aanpassen, bestellingen kan inzien en facturen kan downloaden.

[vc_empty_space height=”15px”]

PLANNING

Een traditionele webwinkel bevat 1 pagina waar alle producten en filters op te vinden zijn. Met ZCORE bent u niet beperkt tot alleen de traditionele opzet, maar kunt u zelf bepalen waar producten geladen moeten worden zoals in pagina’s over productcategoriën, merken of bijvoorbeeld in een nieuwsbericht.

Vanuit ZCORE is eenvoudig te bepalen welke producten zichtbaar moeten zijn in uw webwinkel en welke producten waar moeten komen.

[vc_empty_space height=”15px”]

AGENDA EN WERKBON

De VerwonderinG maakt veel gebruik van sociale media. Via ZCORE kunnen in een handomdraai nieuwsberichten worden opgesteld die gedeeld worden op Sociale Media. Bijvoorbeeld over een nieuw product dat dan ook direct besteld kan worden. Op het moment dat het bericht wordt gepubliceerd kan de VerwonderinG ervoor kiezen het direct te plaatsen op Facebook, Instagram, Twitter. Hiermee wordt een hoop tijd uitgespaard.

[vc_empty_space height=”15px”]

FACTUREN

De VerwonderinG houdt zelf haar website/webwinkel bij. Daarbij moet gedacht worden aan het plaatsen van berichten, het aanpassen van visuals of het aanpassen van de openingstijden. Het aanpassen van deze elementen gebeurt ook gewoon vanuit de ZCORE interface.

[vc_empty_space height=”15px”]

KLANTENPAGINA

Op de website van de VerwonderinG is een contactformulier waar klanten een vraag kunnen stellen. Daarnaast is er een optie voor het inschrijven op de Nieuwsbrief van de verwonderinG. Wanneer een bezoeker zijn gegevens achterlaat worden deze opgeslagen in een mailinglijst binnen ZCORE. Wanneer iemand iets besteld dan wordt automatisch een klantaccount aangemaakt. Vanuit de winkel worden eveneens contactgegevens van klanten geregistreerd. Al deze adressen zijn vervolgens beschikbaar voor mailings en andere doeleinden.

[vc_empty_space height=”15px”]

WEBWINKEL

De VerwonderinG stuurt twee maal per maand een mailing uit naar haar klanten via ZCORE. Door bepaalde segmentaties te maken kan de VerwonderinG haar boodschap perfect afstemmen op de behoefte van haar klanten.

Vanuit de mailingmodule kan de Verwondering eenvoudig producten vanuit de database laden in de nieuwsbrief.

[vc_empty_space height=”15px”]

DOWNLOAD FACTUREN

Geregistreerde klanten (via webwinkel of fysieke winkel) hebben via de website van de VerwonderinG toegang tot hun klantaccount. Hier kan men (adres)gegevens aanpassen, eerder gedane bestellingen raadplegen of facturen downloaden.

Vanuit het orderbeer kan de VerwonderinG met een druk op de knop facturen genereren nadat een verkoop tot stand is gekomen.

[vc_empty_space height=”15px”]

MEGA MENU

Voor de website is gekozen voor een zogenaamd ‘Mega Menu’. Dat wil zeggen dat onder het menu webshop een breed menu uitklapt met alle verschillende productcategoriën. Wanneer de bezoeker een bepaalde categorie opent worden automatisch alle filters die bij die categorie horen getoond.

[vc_empty_space height=”15px”]

ZCORE SUPPORT

De VerwonderinG heeft uiteraard de beschikking over alle functionaliteit binnen ZCORE zoals de kassa, het voorraadsysteem en alle rapportages.

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

LIVE DEMO

Wilt een demo van een van onze medewerkers zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?
Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]