t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

AZ ONDERDELEN

[vc_empty_space height=”110px”]

MEER OMZET VAN BESTAANDE KLANTEN

In mijn onderdelenwinkel in Maastricht verkoop ik meer dan 5000 elektrische onderdelen en aanverwante producten uit voorraad. Daarnaast leveren wij onderdelen op bestelling. Via onze website kunnen klanten onderdelen bestellen. We hebben ook veel zakelijke klanten die via hun account op onze website hun facturen kunnen downloaden en de status van bestellingen kunnen inzien.

[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE e+

AZ Onderdelen heeft gekozen voor ZCORE e-plus. Bij ZCORE e-plus bouwen wij een op maat gemaakte website/webwinkel voor u. Uw producten, contacten en andere data wordt geïmporteerd vanuit uw bestaande systemen en we zorgen ervoor dat het systeem en webwinkel op uw situatie worden aangepast. Alles wordt kant-en-klaar opgeleverd en u kunt na oplevering direct aan de slag.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

WEBSITE

ZCORE heeft de website van AZ-onderdelen op maat gebouwd. De website bevat niet alleen de standaard ZCORE webwinkel, maar ook diverse landingspagina’s. Dit zijn pagina’s die gaan over een merk of specifieke productgroep met informatie, een catalogus en uitgelichte producten.

AZ-onderdelen heeft zelf de afbeeldingen en teksten aangeleverd. Het is ook mogelijk dat wij de vormgeving en teksten van uw site verzorgen. Voor meer informatie zie het menu Diensten.

Bekijk de website

[vc_empty_space height=”15px”]

IMPORT VANUIT BESTAANDE SYSTEMEN

ZCORE heeft vanuit het ‘oude’  systeem van AZ Onderdelen alle producten geëxporteerd en vervolgens in het ZCORE systeem geïmporteerd. Daarnaast hebben wij het systeem voor AZ Onderdelen ingericht en alle hardware geconfigureerd.

[vc_empty_space height=”15px”]

PRODUCTEN OP DIVERSE PLAATSEN

Een traditionele webwinkel bevat 1 pagina waar alle producten en filters op te vinden zijn. Met ZCORE bent u niet beperkt tot alleen de traditionele opzet, maar kunt u zelf bepalen waar producten geladen moeten worden zoals in pagina’s over productcategorieën.

Vanuit ZCORE is eenvoudig te bepalen welke producten zichtbaar moeten zijn in uw webwinkel en welke producten waar moeten komen.

[vc_empty_space height=”15px”]

PROMOTIES VIA SOCIALE MEDIA

AZ-onderdelen maakt veel gebruik van sociale media. Via ZCORE kunnen in een handomdraai nieuwsberichten worden opgesteld die gedeeld worden op Sociale Media. Bijvoorbeeld over een nieuw product dat dan ook direct besteld kan worden. Op het moment dat het bericht wordt gepubliceerd kan de AZ-Onderdelen ervoor kiezen het direct te plaatsen op Facebook, Instagram, Twitter. Hiermee wordt een hoop tijd uitgespaard.

[vc_empty_space height=”15px”]

ONDERDELEN BESTELLEN

Klanten van AZ Onderdelen kunnen via de website onderdelen bestellen. Wanneer er een aanvraag is gedaan is dit direct zichtbaar in het ZCORE beheersysteem. Vervolgens kan AZ Onderdelen een bestelling in het systeem plaatsen en de klant via de notities vanuit het bestelsysteem de klant op de hoogte houden.

[vc_empty_space height=”15px”]

LOGIN

Op de website van AZ Onderdelen is een contactformulier waar klanten een vraag kunnen stellen. Daarnaast is er een optie voor het inschrijven op de Nieuwsbrief van AZ Onderdelen. Wanneer een bezoeker zijn gegevens achterlaat worden deze opgeslagen in een mailinglijst binnen ZCORE. Wanneer iemand iets besteld dan wordt automatisch een klantaccount aangemaakt. Vanuit de winkel worden eveneens contactgegevens van klanten geregistreerd. Al deze adressen zijn vervolgens beschikbaar voor mailings en andere doeleinden.

[vc_empty_space height=”15px”]

MAILINGS

AZ Onderdelen stuurt twee maal per maand een mailing uit naar haar klanten via ZCORE. Door bepaalde segmentaties te maken kan AZ Onderdelen haar boodschap perfect afstemmen op de behoefte van haar klanten.

Vanuit de mailingmodule kan AZ Onderdelen eenvoudig producten vanuit de database laden in de nieuwsbrief.

[vc_empty_space height=”15px”]

KLANTENPAGINA

Geregistreerde klanten (via webwinkel of fysieke winkel) hebben via de website van AZ Onderdelen toegang tot hun klantaccount. Dit is voor AZ Onderdelen met name van belang voor de zakelijke klanten die zij bedienen. Hier kan men (adres)gegevens aanpassen, eerder gedane bestellingen raadplegen of facturen downloaden.

Vanuit het orderbeer kan AZ Onderdelen met een druk op de knop facturen genereren nadat een verkoop tot stand is gekomen.

[vc_empty_space height=”15px”]

ZCORE FUNCTIONALITEIT

AZ Onderdelen heeft uiteraard de beschikking over alle functionaliteit binnen ZCORE zoals de kassa, het voorraadsysteem en alle rapportages.

[vc_empty_space height=”15px”]

ZCORE SUPPORT

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen? Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]

Kris Wolf | Damesmode

cases

Suzan Delfani | Edelsmid

cases

Frissen Pieters | Bloemen

cases • ontwerp

AZ Onderdelen

cases