t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

SUZAN DELFANI

[vc_empty_space height=”110px”]

MINDER TIJD KWIJT AAN MIJN ADMINISTRATIE

Voordat ik met ZCORE ben gaan werken deed ik alles met de hand. Ik schreef een bonnetje uit als een klant iets kocht in mijn altelier en boekte dat daarna in mijn boekhouding. Daarnaast beheerde ik mijn webwinkel apart. Dat is nu verleden tijd. Met ZCORE kan ik mij volledig concentreren op mijn vak Edelsmid. Wanneer ik iets verkoop registreer ik dat via de kassa en de verkoop wordt automatisch in mijn boekhouding verwerkt. Ik hoef alleen nog mijn inkopen te boeken. Superhandig én tijdsbesparend.

logo_kassabon

[vc_empty_space height=”50px”]

INTEGREER ZCORE MET UW BOEKHOUDING

Suzan Delfani heeft gekozen voor ZCORE inclusief de boekhoudmodule van q-invoice. Dat betekent dat iedere verkoop automatisch naar de juiste grootboekrekeningen in het boekhoudpakket wordt geboekt. ZCORE integreert ook met andere boekhoudprogramma’s waaronder Exact, Twinfield en Davilex. Gebruikt u een ander boekhoudprogramma? Informeer dan naar de mogelijkheden om uw boekhoudprogramma met ZCORE te integreren.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

WEBSITE

Voor Suzan Delfani heeft ZCORE Plus opgezet. Daartoe hebben we een website op maat ontwikkeld, inclusief visuals zoals de headers en fotografie.

Suzan Delfani heeft ervoor gekozen om haar boekhouding te automatiseren via Zcore. Vanuit de kassa registreert Suzan de verkopen die direct naar de juiste grootboekrekeningen worden doorgeboekt.

[vc_empty_space height=”15px”]

UW BOEKHOUDING ZELF DOEN

Zelf uw boekhouding doen hoeft niet moeilijk te zijn. Met q-invoice heeft u in elk geval een goede basis en bepaalt u zelf hoeveel u zelf doet en waar u uw boekhouder bij betrekt. Maak bijvoorbeeld zelf uitgebreide rapportages en deel deze met uw boekhouder. Of geef uw boekhouder toegang tot ZCORE. Alle benodigde informatie kan vanuit de boekhoudmodule worden geëxporteerd naar bijvoorbeeld Excel zodat uw boekhouder de transacties kan importeren in zijn boekhoudprogramma.

[vc_empty_space height=”15px”]

VAN KASSA OF WEBWINKEL NAAR BOEKHOUDING

Binnen ZCORE worden uw verkopen (via de kassa én webwinkel) direct doorgeboekt naar de boekhouding. U hoeft alleen nog uw inkopen te boeken. Uw boekhouder kan vervolgens de jaarrekeningen opmaken. Op die manier bespaart u veel tijd én geld.

[vc_empty_space height=”15px”]

BTW-AANGIFTE

Via Q-invoice kunt u automatisch uw BTW rapportage opstellen. Alle verkopen, vanuit uw winkel én vanuit uw webwinkel, worden automatisch doorgeboekt naar de boekhouding. De BTW wordt geregistreerd aan de hand van het BTW-percentage waaronder de verkoop is geregistreerd. De BTW over de inkoop wordt berekend aan de hand van de inkopen die u zelf invoert en het BTW-percentage dat u hanteert bij het inboeken van de inkopen.

[vc_empty_space height=”15px”]

BANKAFSCHRIFTEN

Via de boekhoudmodule worden betalingen geboekt. Via het debiteuren/crediteuren rapport is te allen tijde te bepalen welke posten nog openstaan.

[vc_empty_space height=”15px”]

RESULTATENREKENING

Wanneer u ZCORE inclusief de boekhoudmodule gebruikt dan kunt u altijd de resultatenrekening opstellen. Daarop staan al uw verkopen, uitgesplitst naar de juiste omzetgroepen en uw kosten, uitgesplitst naar de juiste kostengroepen. Onderaan het rapport vindt u het resultaat. U heeft dus altijd inzichtelijk wat uw omzet en kosten zijn en waar die omzet en kosten vandaan komen.

[vc_empty_space height=”15px”]

INKOOPFACTUREN

Zoals aangegeven worden alle verkopen automatisch doorgeboekt naar uw boekhouding. De inkopen worden afzonderlijk ingevoerd. Dat is op zich niet veel werk want u kunt eenvoudig eerdere facturen dupliceren en meestal heeft u maandelijks dezelfde soort inkopen. Wanneer u een factuur dupliceert worden de boekingsregels, inclusief de grootboekrekeningen gekopieerd. U hoeft dus alleen het factuurnummer, het bedrag en eventueel de omschrijving aan te passen.

[vc_empty_space height=”15px”]

KASBOEK

Suzan Delfani haalt regelmatig bedragen uit kas om de lunch of andere inkopen mee te bekostigen. Deze uit-kas-transacties worden via de kassa geregistreerd. ZCORE bevat een kasrapport waar het beginsaldo van de kas wordt gesaldeerd met de inkomsten per kas en de uitgaven per kas. Het eindsaldo is het bedrag dat in kas behoort te zijn. Het rapport laat precies zien welke kosten zijn gemaakt. Aan de hand van dit rapport kunt u maandelijks de kastransacties in uw boekhouding verwerken.

[vc_empty_space height=”15px”]

OVERIGE FUNCTIONALITEIT

Suzan Delfani heeft uiteraard de beschikking over alle ZCORE functionaliteit zoals de kassa, productbeheer, klantbeheer, mailingmodule en nog veel meer. Voor een compleet overzicht verwijzen we naar de case van Schoenmakerij Heubel waar uitgebreid beschreven is hoe een en ander werkt en wat het systeem allemaal biedt.

lees hier hoe Schoenmakerij Heubel ZCORE gebruikt.

[vc_empty_space height=”15px”]

ZCORE SUPPORT

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]

Kris Wolf | Damesmode

cases

Suzan Delfani | Edelsmid

cases

Frissen Pieters | Bloemen

cases • ontwerp

AZ Onderdelen

cases