t. 0032(0)484621173
[vc_empty_space height=”110px”]

FRISSEN PIETERS

BLOEMENWINKEL

[vc_empty_space height=”110px”]

DIRECT AAN DE SLAG

Vroeger gebruikte we een ouderwetse kassa om af te rekenen. Toen we onze tweede winkel ‘de Bloombar’ openden wilden we graag de omzetten dagelijks in kaart hebben. Vandaar dat we voor ZCORE hebben gekozen. Naast het kassasysteem heeft ZCORE ook ons logo, de webwinkel en divers drukwerk verzorgd.

logo

[vc_empty_space height=”50px”]

ZCORE BASIC

Frissen Pieters gebruikt ZCORE Basic. Frissen Pieters gebruikt geen voorraadsysteem, alleen de ZCORE kassa en het gebruikerssysteem.

[vc_empty_space height=”50px”]
[vc_empty_space height=”15px”]

WEBSITE

ZCORE heeft de website van Frissen Pieters ontworpen. Deze website is op het moment nog niet geïntegreerd met ZCORE aangezien Frissen Pieters vooralsnog alleen de kassa- en rapportagefunctionaliteit gebruikt. ZCORE heeft wel de vormgeving van de website en divers drukwerk geleverd.

Bekijk de website

[vc_empty_space height=”15px”]

POINT OF SALE

Via het loginscherm op de website van de verwondering loggen zowel klanten als de beheerder van ZCORE in. Wanneer als beheerder wordt ingelogd dan wordt  automatisch ZCORE geladen. Wanneer een klant inlogt dan komt hij in het accountgedeelte waar hij zijn instellingen kan aanpassen, bestellingen kan inzien en facturen kan downloaden.

[vc_empty_space height=”15px”]

Z-RAPPORTAGE

 

Aan het einde van de dag draaien de medewerkers van de Bloombar het dagrapport uit. Ook Michel Smeets, eigenaar van de Bloombar, heeft vanuit zijn kantoor of via zijn mobiele telefoon altijd de omzet van zijn winkel inzichtelijk. Het dagrapport geeft de omzet, uitgesplitst naar betaalmethode. Bovendien worden alle individuele boekingen getoond en wordt onderaan het rapport een tabel getoond waarin de omzet wordt uitgesplitst naar categorie.

[vc_empty_space height=”15px”]

ZCORE SUPPORT

Frissen Pieters heeft uiteraard de beschikking over alle functionaliteit binnen ZCORE zoals de kassa, het voorraadsysteem en alle rapportages.

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

[vc_empty_space height=”15px”]

BRIEFPAPIER

ZCORE heeft diverse drukwerk items ontwikkeld waaronder het briefpapier van de Bloombar.

Klik hier om meer voorbeelden van drukwerk van de Bloombar te bekijken.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

[vc_btn title=”PLAN UW AFSPRAAK” shape=”square” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zcore.nl%2Fdemos%2F||”]

Kris Wolf | Damesmode

cases

Suzan Delfani | Edelsmid

cases

Frissen Pieters | Bloemen

cases • ontwerp

AZ Onderdelen

cases